Sociale bedragere får stadig penge

Ifølge artiklen på 180grader.dk og andre medier, har Arbejdsdirektoratets rejsehold interviewet 250 personer i restaurationsbranchen og fundet at 46 af dem, både fik en offentlig ydelse, samtidig med de passede deres sorte arbejde. Arbejdsdirektoratets rejsehold var så super effektive og fik straks-aktiveret de 46 personer. Men hvorfor fanden skal de straks-aktiveres? De har jo allerede et job. De skal bare betale den modtagne offentlige ydelse tilbage PUNKTUM.

Hvorfor skal vi bruge flere penge på folk der snyder os alle; penge til straksaktivering, sagsbehandling, etc. Burde kassen ikke bare automatisk smækkes i, så snyderne bare kunne sejle deres egen sø? På et senere tidspunkt, kunne bedrageren, så ansøge om støtte igen, men dennegang under samtykke af at der bliver holdt ekstra øje med ham.

Det er ikke det sorte arbejde den er gal med. Hvis folk kan klare sig selv uden at skulle have penge af staten, netop fordi de ikke skal svare skat af deres løn, er det jo helt fint. Det absolut tåbelige her er at praksisen er at folk SKAL betale skat. Så man aktiverer folk og giver dem en løn, som de så skal betale skat af, tilbage til deres “arbejdsgiver”. Så passer pengene jo… eller?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: