Vestrefløjens hykleri

Når LO og andre ræverøde fjolser vil hæve topskattegrænsen, er det jo udelukkende fordi deres medlemmer betaler topskat af de sidste par håndører. Man mener således at det er for galt at “arbejderen” skal betale 66% af de sidste 1000kr (ca. 660 kr.) af hans månedsløn i topskat.

Ja ok, her kan jeg på ingen måde være uenig. Problemet opstår, når de samme retfærdighedens vogtere mener at det er ganske rimeligt at direktøren, ihværksætteren, den selvstændige erhvervsdrivende skal betale de samme 66% i topskat af den sidste halve milion (ca. 330.000 kr.). Altså mener man at det er rimeligt at de mest driftige, dem der i forvejen bidrager mest, skal bidrage endnu mere, mens de middelmådige skal slippe.

At nogen kan få sigselv til at udtale, at det er rimeligt at nogle skal betale det dobbelte eller mere i skat, i forhold til gennemsnitsdanskeren er da hyklerisk af hidtil usete proportioner. Hvori består det rimelige i at nogle skal betale 1000 kr for en behandling i det offentlige sygehusvæsen, mens andre skal betale 5000 kr eller mere, for samme behandling.

“De bredeste skuldre skal bære det største læs”. Hvilken gud har beordret dette? For det er vel kun en gud, der kan diktere således imod individers egen frie vilje.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: