Klimakirken myrder med fuldt overlæg og viden herom

Det er efterhånden blevet til lov at klimaforandringer er menneskeskabte. Hvis man ytrer kritik af denne mening i det offentlige rum, bliver man ofte svinet til og kaldt alskens grimme ting.

Men sagen er jo den at det kan være lidt svært at tro på diverse dommedagsteorier forbundet med menneskets udledning af CO2. Een af de mange grunde til at være skeptisk, er at klimaforkæmperne jo ikke selv tror ret meget på deres teorier. Eller sagt på en anden måde: det håber jeg virkelig ikke de gør.

For hvis man tror på at fortsat udledning af CO2 betyder død og ødelæggelse for mange mennesker, hvordan kan man så fortsætte en sådan udledning? De fleste mennesker der tror på skrækscenariet, kører stadig i bil – der udleder CO2, bruger stadig elektricitet – hvis produktion udleder CO2, forbruger stadig varer – der udleder CO2, når de produceres. Er man overbevist om at en given handling er direkte skadelig for andre mennesker, må et moralsk menneske vel forventes omgående at stoppe handlingen, ikke sandt? Det kan der vel ikke herske tvivl om.

Hvis man reelt mener at CO2-udledningen er et problem og direkte skadeligt og dødeligt for mennesker, er det jo ikke nok at reducere nævnte udledning. Det vil være som at vælge imellem at slå mange eller få ihjel. Selvom det altid må være at foretrække at færrest muligt bliver slået ihjel, burde ethvert moralsk menneske, gøre alt for at han/hun ikke er en medvirkende årsag til det. Man kan jo kun tage ansvar for egne handlinger, så selvom resten af verden er onde og ikke følger ens eksempel (fordi de ikke tror på teorien), må man nødvendigvis selv stoppe helt.

Men det gør klimaforkæmperne ikke. De fortsætter i al magelighed med deres, omend en anelse reducerede, handlinger som de selv VED at det slår mennesker ihjel. Og selvom jeg har meget skidt at sige om den fløj hvor klimahysteriet har mest hjemme, vil jeg ikke gå så langt som til at kalde dem så amoralske at de med fuldt overlæg slår mennesker ihjel. Så forklaringen må være at de ikke rigtigt selv tror på de teorier, men på vanlig socialistisk vis forsøger at gøre livet mere besværligt for alle andre end dem selv.

Så kære klimaforkæmpere – hvad fanden bilder i jer ind? Stop jeres hysteri eller stop jeres rovmord – vælg selv.

Reklamer

En kommentar to “Klimakirken myrder med fuldt overlæg og viden herom”

  1. […] In Alle indlæg, De personlige on 14/02/2010 at 03:38 I går stødte jeg på et blogindlæg, der gjorde mig pisse-sur. Et liberalt indlæg hvor ophavsmanden konstaterer, at der ikke er nogen […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: